Jeg har lige talt med dyrlægeklinikken hele 2 gange her til formiddag (klokken er i skrivende stund 09:38). Første samtale var relativt kort, da jeg fik fat i veterinærsygeplejersken, som fortalte, at den dyrlæge jeg gerne vil ind til desværre er på ferie.. Men vi aftaler (efter hun har fået historien omkring Ai), at jeg skal få en tid ved den anden dyrlæge kort tid efter. Dette fortryder jeg dog lidt hurtigt. Dels fordi jeg ved at den anden dyrlæge ikke er lige så erfaren som den jeg vil ind til (men ellers en ganske udmærket dyrlæge! Slet intet der, det halter bare lidt på gnaverområdet fordi den anden dyrlæge er der med al sin erfaring), og dels fordi jeg er i tvivl om hvorvidt det er "sikkert" at flytte på Ai og Fengli uden at stresse Fengli. Jeg er simpelthen bange for hun enten slår Ai ihjel eller spiser ham. To onder der ender ud i det samme. Og jeg vurdere, at det er dumt at stresse hende med næsten halvanden times transport med det offentlige for at få konstateret at ja, det ser ikke så godt og ud to, der er ikke så meget der kan gøres.
Så jeg sætter mig med mobilen og venter i 25-30 minutter på at komme igennem til klinikken igen for at få ændret min tid. Det får jeg gjort, altså ændret tiden, men det er så uheldigt at den dyrlæge jeg gerne vil ind til går tidligt om torsdagen, hvor jeg har tidligt fri. De andre dage er jeg udenfor alle åbningstider - på begge sider... :-/
Så den nye aftale går på, at jeg ringer på mandag og får en snak med den garvede gnaverdyrlæge omkring hvad der kan gøres. Om han mener der kan gøres noget, eller om Ai bare skal have lov til at gå så længe han ikke har smerter. Til den tid er han også blevet lidt større og har forhåbentlig åbnet øjnene og alt muligt.

Jeg havde ham ude før jeg ringede til dyrlægen og han virker altså sulten. Han sutter løs på mine hænder, men samtidig ser han ud til at vokse fint, selvom han er lidt til den tynde side. Jeg tror, jeg vil supplere Fengli op med lidt babygrød og krydse fingrene for det bedste.
En lille positiv ting her midt i alt mit brok, så løb Ai faktisk på sine tre ben hævet over min håndflade i dag, så han kompensere fint for sit lille handikap. Jeg glæder mig til at se om han kan løbe i hjul når han bliver ældre! :)Leave a Reply.